Sidor

Balangruppen firar en lyckad säsong.

Balangruppen firar en lyckad säsong med kaffe och en härlig sommartårta på Warfsholm. Ett extra tack till Margareta Hemph som hjälpt till att sköta och se om Balan. Gruppen skurar bryggan, rensar ogräs, sköter om möblerna, plockar fimpar och håller snyggt på badet och gymmet.

Antalet besökare på Balan-badet har stigit från år till år. En del tar ett morgondopp nästan varje dag, andra tar ett dopp under varma dagar och soltorkar på bryggan eller i gräset vid vindskyddet. För att inte tala om kvällsdopp med solnedgången som ljuvlig avslutning. Balan är dessutom en uppskattad utflykts- och pic-nicplats, både under lunchtid och kvällstid. 

Även gymmet har haft fler besökare i år. Till nästa säsong kanske det skulle vara bra med en ny visning och informationsträff. Utegymmet är ju lite annorlunda än innegymmet vid Klinte entré, vilket också gör att de kan komplettera varandra – åtminstone under sommartid.

Klintetraktens framtids Balangrupp:

Kjell Bergqvist, Kerstin Hanzon,  Barbro Hällbom, Sven Jakobsson, Eva Jan, Barbro Johansson, Leif Kindahl och Anita Lifvendahl